Skelmosehus ligger på grænsen til det grønne Frederiksberg og i hjertet af det gamle Valby. Har du fået smag for denne del af København, som er i rivende udvikling, finder du ikke et bedre sted.

Om du er til trendy sushirestauranter, charmerende caféer, italienske specialiteter eller hyggelige specialforretninger, så kan denne bydel tilbyde det hele. Og stiller Valby Langgade og området omkring Tingstedet dig ikke tilpas, så finder Du shoppingcenteret Spinderiet lige om hjørnet.

Vil du have stilhed eller være fysisk aktiv, er Søndermarkens grønne arealer og aktiviteter kun få hundrede meter væk. Det samme gælder Frederiksberg Have med Københavns Zoo og Frederiksberg Slot. Vil du have pulsen yderligere op, kan du 100 meter fra Skelmosehus, slå dig løs i ét af de lokale fitnesscentre.

Kort sagt. Alt hvad du kan ønske dig og behøver findes inden for gåafstand. Og skulle du alligevel finde på at bevæge dig lidt længere væk, er der kort gåafstand til Valby Station med både tog- og busforbindelser.